Ny FB gruppe

Det er kanskje ikke alle som har fått med seg, men det er laget en ny facebook gruppe for The Butterfly Project. Den gamle gruppa ble så mye negativitet på at vi bestemte oss for å lage en ny gruppe, som skal være positiv og fokusere mot fremtiden, en fremtid med lite selvkading, helst uten noe som helst. Gruppa heter TBP - The Butterfly Project, denne gruppa er hemmelig, så andre som ikke er med i gruppa kan ikke se at du er med i gruppa og om man søker på gruppa (og ikke er medlem) kommer ikke gruppa opp. Konklusjon: Man må bli invitert for å komme med i gruppa. Alt som blir skrevet i gruppa, forblir i gruppa! 

Her skal vi støtte hverandre og dra hverandre oppover! De som blir lett trigget, kan denne gruppa være noe for deg eller hvis du bare vil ha noe positivitet inn i livet ditt i.f.t selvskading. 

Den gamle gruppa: The Butterfly Project er også hemmlig, som TBP - The Butterfly Project, så det er det samme der. Men den gruppa er litt negativ, så hvis du trenger å få ut frustrasjon o.l kan det skje på The Butterfly Project gruppa. 

♥TBP♥

3 kommentarer

Kine

21.aug.2011 kl.19:12

Hvem får bli medlem i gruppa?

thebutterflyproject

22.aug.2011 kl.21:45

Kine: Selvfølgelig! Bare legg til Tbp Thebutterflyproject på facebook :)

Kine

25.aug.2011 kl.23:01

Det har jeg jo gjort for ei god stund siden :-) Altså brukeren, ikke gruppa.

Skriv en ny kommentar

Arkiv

hits