Ny start

Siden jeg ikke fikk særlig med respons med designhjelpen, så tok jeg saken i egne hender. Søkte litt rundt på nettet og fant et passende design. Headeren har jeg laget selv og jeg byttet ut fargen til grønn i menyen under headeren (var rosa aktig). 

Gammelt design:

Hvorfor har jeg valgt fargen grønn?
Grønn er en fin farge og fargen har mye mening bak. Grønn betyr håp, vekst og utvikling blant annet. Jeg syns det passer bra i forhold til denne bloggen. Selvskading er noe man skal komme ut av og jeg håper at denne bloggen kan være noe av håpet ditt for at du skal føle deg ferdig med selvskading. Man vokser på erfaringene sine og lærer etterhvert som tiden går. Utviklingen skjer sakte, men sikkert. Du utvikler deg på ditt nivå, i ditt tempo, men en dag vil du komme i mål du også!

Hva syns du om det nye designet? 

TBP

Bloggpausen

Jeg har hatt en lang bloggpause og jeg beklager på det sterkeste hvis noen har trengt bloggen min mens jeg har vært borte. Jeg håper at alle er i god behold♥

 

Jeg vil ikke begynne å blogge igjen før det nye designet mitt er på plass, men når det er det lover jeg å komme sterkere tilbake enn hva jeg har vært. 

Fortsett å kjemp på videre engler♥ Dere er verdifulle skapninger!

♥TBP♥

Design?

Noen som har lyst til å fikse et design til bloggen? 
Jeg vil gjerne ha et enkelt og oversiktlig, men fint design.
Du kan sende mail til: thebutterflyproject@live.no

Informasjon:
Fargekodene jeg har brukt er:
Grønn: #33debc
Svart: #000000
Hvit: #ffffff
Grå: #333333

Du kan også bruke andre farger, men jeg vil ikke ha et rosa design.  

Jeg trekker ut det designet jeg vil bruke på bloggen. Personen som da får designet på bloggen får en overraskelse i posten og linket til bloggen sin i en uke (om du ikke har blogg blir navnet ditt postet på bloggen i en uke). 
Husk: 
Legg ved kodene (ferdigdesign) i mailen. I tillegg til dette skal du skrive bloggadressen din evt. navnet ditt og adressen din. 

♥TBP♥

De tre viktigste tingene The Butterfly Project står for


♥TBP♥

The Butterfly Project

"The Butterfly Project" går ut på dette:

- Når du føler for å skade deg, bruk en pen eller en tusj og tegn en sommerfugl på stedet du vil skade deg på, og gi den navnet til en du er glad i og som vil se deg frisk.
- Ikke fjern sommerfuglen, men la den bleke bort naturlig. Hvis du skader deg selv før sommerfuglen er borte så har du "drept" den.
- Du kan ha så mange sommerfuggler du ønsker, men du kan ikke skade deg før alle er helt borte, da vil dem alle dø. 
- Om du ikke er selvskader kan du likevel tegne en sommerfuggel på huden for å vise støtte for dem som er det.

♥TBF♥

Arkiv

hits