Ny FB gruppe

Det er kanskje ikke alle som har fått med seg, men det er laget en ny facebook gruppe for The Butterfly Project. Den gamle gruppa ble så mye negativitet på at vi bestemte oss for å lage en ny gruppe, som skal være positiv og fokusere mot fremtiden, en fremtid med lite selvkading, helst uten noe som helst. Gruppa heter TBP - The Butterfly Project, denne gruppa er hemmelig, så andre som ikke er med i gruppa kan ikke se at du er med i gruppa og om man søker på gruppa (og ikke er medlem) kommer ikke gruppa opp. Konklusjon: Man må bli invitert for å komme med i gruppa. Alt som blir skrevet i gruppa, forblir i gruppa! 

Her skal vi støtte hverandre og dra hverandre oppover! De som blir lett trigget, kan denne gruppa være noe for deg eller hvis du bare vil ha noe positivitet inn i livet ditt i.f.t selvskading. 

Den gamle gruppa: The Butterfly Project er også hemmlig, som TBP - The Butterfly Project, så det er det samme der. Men den gruppa er litt negativ, så hvis du trenger å få ut frustrasjon o.l kan det skje på The Butterfly Project gruppa. 

♥TBP♥

Regler

Jeg har nå tatt meg tid til å lage noen regler for facebook gruppa, for at alle skal ha det klart for seg. 

Regler:
- Det som skrives i gruppa, forblir i gruppa
- Dere har taushetsplikt for hverandre
- Ikke lov til å henge ut, mobbe, baksnakke etc. noen
- Gruppa handler om selvskading og prosjektet om det, ikke noe annet
- Bloggadresser, hva man sliter med osv. skal ikke være på forsiden, men på dokumenter som er lagt ut.
- Ikke lov med triggende innlegg
- Positivitet skal stå i fokus 

Unntak:
- Taushetsplikten kan bli brytt om det gjelder på liv og død, men husk sikre fakta!
- Om man har en drittdag og ingen andre vet om ss din, greit med negativt innlegg (men ikke triggende). Dette er bare greit i små mengder/en sjelden gang. Vi skal hjelpe hverandre opp, ikke dra hverandre ned!

Chat er stengt pga den var distraherende, slitsom, irriterende og noen dataer låste seg pga dette. I stedet er det et dokument som heter: Snakkerommet. Der kan dere ha samtaler med hverandre i stedet for på chat. 
Bloggadressen din kan du legge ut på dokumentet Bloggadresse.
Hva man sliter med, historie/bakgrunn osv. kan man skrive om på dokumentet som heter: Hva sliter vi med?
Til dere som føler dere ferdig med selvskading har jeg opprettet et dokument som heter: Min vei/måte ut av SS
Til dere som ikke er selvskadere, men vil vise deres støtte har jeg opprettet en gruppe som heter: Til selvskadere - Støttegruppe

Husk: Man trenger ikke å være en selvskader for å være med på denne gruppa, man kan også ha vært selvskader eller vise din støtte til oss selvskadere. 

♥TBP♥

Hvordan komme seg inn i facebook gruppa?

Noen lurte på hvordan man kan komme seg inn i facebook gruppa når gruppa er lukket. Jeg har besvart de personene det gjelder, men det er sikkert fler som lurer på dette, så jeg skriver det i et innlegg her også. Dere må legge til Mlsd En Deprimert Jente på facebook, så legger hun til dere i The Butterfly Project gruppa. 

Siden gruppa er såkalt hemmelig, så vises ikke at du er medlem av den og ting som blir skrevet der kommer ikke ut på andres eller din egen profil (bare for de som er medlem av gruppa ser det). 

♥TBP♥

Facebook

Jeg har opprettet en facebook gruppe som handler om The Butterfly Project. Der kan du bli medlem hvis du er selvskader, har vært selvskader eller støtter selvskadere. Det er en såkalt hemmelig gruppe, så ingen av dine venner kan se om du er medlem eller hva som blir skrevet inne på gruppa. 

På gruppa kan man skrive om man har drept noen sommerfugler, hvor lenge man har klart å holde sommerfuglene i live eller rekorder og mål (Les The Butterfly Project for mer info). 

♥TBP♥

Arkiv

hits