Film om selvskading

NB: Kan være triggende!

Jeg har lagt ut del 1, så kommer de andre delene når du ser filmen på youtube.
Husk om du blir trigget fort eller er i en sår periode, ikke se filmen. Jeg har selv sett filmen, så jeg et hva den går ut på. Man reagerer jo forskjellig, så det er ikke sikkert at nettopp du blir trigget, men du er advart.  

♥TBP♥

    - DATO:
  • 22.aug.2011
  • - KLOKKA:
  • 21:48
  • - KATEGORI:
  • Anbefalinger
  • - KOMMENTARER: 2

Ny FB gruppe

Det er kanskje ikke alle som har fått med seg, men det er laget en ny facebook gruppe for The Butterfly Project. Den gamle gruppa ble så mye negativitet på at vi bestemte oss for å lage en ny gruppe, som skal være positiv og fokusere mot fremtiden, en fremtid med lite selvkading, helst uten noe som helst. Gruppa heter TBP - The Butterfly Project, denne gruppa er hemmelig, så andre som ikke er med i gruppa kan ikke se at du er med i gruppa og om man søker på gruppa (og ikke er medlem) kommer ikke gruppa opp. Konklusjon: Man må bli invitert for å komme med i gruppa. Alt som blir skrevet i gruppa, forblir i gruppa! 

Her skal vi støtte hverandre og dra hverandre oppover! De som blir lett trigget, kan denne gruppa være noe for deg eller hvis du bare vil ha noe positivitet inn i livet ditt i.f.t selvskading. 

Den gamle gruppa: The Butterfly Project er også hemmlig, som TBP - The Butterfly Project, så det er det samme der. Men den gruppa er litt negativ, så hvis du trenger å få ut frustrasjon o.l kan det skje på The Butterfly Project gruppa. 

♥TBP♥

Ny start

Siden jeg ikke fikk særlig med respons med designhjelpen, så tok jeg saken i egne hender. Søkte litt rundt på nettet og fant et passende design. Headeren har jeg laget selv og jeg byttet ut fargen til grønn i menyen under headeren (var rosa aktig). 

Gammelt design:

Hvorfor har jeg valgt fargen grønn?
Grønn er en fin farge og fargen har mye mening bak. Grønn betyr håp, vekst og utvikling blant annet. Jeg syns det passer bra i forhold til denne bloggen. Selvskading er noe man skal komme ut av og jeg håper at denne bloggen kan være noe av håpet ditt for at du skal føle deg ferdig med selvskading. Man vokser på erfaringene sine og lærer etterhvert som tiden går. Utviklingen skjer sakte, men sikkert. Du utvikler deg på ditt nivå, i ditt tempo, men en dag vil du komme i mål du også!

Hva syns du om det nye designet? 

TBP

Bloggeren:

Navn: Amalie
Alder: 14
Bosted: Vestvågøy

Om bloggen: Blogger om alt som faller meg inn, enkelt og greit.

Jentene i redakjsonen:

hits